Realme X7 Pro Arka Cam Değişimi

999 TL2999 TL
( 0 Kullanıcı Yorumu ) Hemen Bir Yorum Yaz

Realme X7 Pro arka cam değişimi 180 gün orijinal parça ve işçilik garantisiyle birlikte yapılmaktadır. Realme X7 Pro kırık, çatlak arka cam (kapak) değişimini profesyonel arka cam değişim makineleri kullanılarak Realme markasında uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır. Arka cam değişimi sonrası Realme X7 Pro'nuzu veri kaybı olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Hizmet süresi ortalama olarak 4 saattir.

Realme X7 Proarka cam değişiminde kullanılan parçaların bütün orijinal renkleri mevcuttur. Ve kırılan cama uygun renk ile değişimi yapılır. Arka cam onarımı sonrası cihazınız ilk günkü görüntüsüne kavuşur.

Realme X7 Pro telefonunuzun arka camı (kapak) kırıldıysa veya çatladıysa bu sorunun çözümü yenisiyle değiştirmektir. Bu servis işlemi için profesyonel makineler gerekmektedir. Arka cam değişimi sonrası ilk günkü görüntüsüne kavuşturmak mümkündür.



AÇIKLAMA

Realme X7 Pro Arka Cam (Kapak) Değişimi Fiyatı

Realme X7 Pro arka cam (kapak) değişimi, cihazın arka yüzeyinde meydana gelen kırık, çatlak ya da darbeye bağlı hasarların giderilmesini sağlayarak hem dış görünümünü hem de iç donanımın güvenliğini yeniden sağlar. Bu işlem servisimizde yalnızca orijinal Realme parçaları kullanılarak gerçekleştirilmekte, 999 TL karşılığında uygulanmakta ve ortalama 4 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Tüm işlemler uzman teknisyenler tarafından yapılmakta olup, işlem sonrası cihazınız 180 gün teknik servis garantisi kapsamındadır.

Realme X7 Pro modeli günlük kullanımda düşmeye veya çarpmaya karşı savunmasız olabilir. Arka camda oluşan hasarlar hem cihazın performansını düşürebilir hem de kullanıcı güvenliğini riske atabilir.

Realme X7 Pro Arka Cam Kırıldı, Ne Yapmalıyım?

Realme X7 Pro cihazınızın arka camı kırıldıysa, cam parçalarının kesici olması ve iç bileşenlerin açıkta kalması nedeniyle cihazı kullanmayı durdurmanız ve teknik servis desteği almanız önerilir.

Realme X7 Pro Arka Cam (Kapak) Değişimi Nasıl Yapılır?

Servisimizde gerçekleştirilen arka cam değişimi işlemi şu adımlarla tamamlanır:

  • 🔧 Kırık arka cam, özel teknik ekipmanlarla güvenli şekilde çıkarılır.
  • 🧼 Montaj yüzeyi yeni cam için dikkatle temizlenir.
  • 🧩 Orijinal Realme X7 Pro arka camı cihaza hassasiyetle monte edilir.
  • ⚙️ Cihazın tüm işlevleri test edilerek çalışmasında sorun olmadığı doğrulanır.
  • 📦 Kalite kontrol tamamlandıktan sonra cihaz teslimata hazır hale getirilir.

Realme X7 Pro Arka Cam Değişimi Ne Kadar Sürer?

Realme X7 Pro arka cam değişimi servisimizde ortalama 4 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Cihazınız testlerden geçirildikten sonra aynı gün içerisinde teslim edilmektedir.

Realme X7 Pro Arka Cam (Kapak) Değişimi İçin Hemen Bizimle İletişime Geçin

Arka cam (kapak) değişimi için hemen bizimle iletişime geçin ve Realme X7 Pro cihazınızı güvenle teslim edin 🚀

📦 Ücretsiz Yurtiçi Kargo: Türkiye’nin her yerinden cihazınızı ücretsiz olarak servisimize gönderebilirsiniz
🚀 İstanbul İçi Express Kurye: İstanbul’daki kullanıcılarımız için aynı gün teslimat seçeneğimiz vardır
🧭 Elden Teslim: Servis merkezimize gelerek cihazınızı aynı gün içinde teslim alabilirsiniz

Detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için hemen bizimle iletişime geçin 📞✅
Tüm işlemlerimiz 180 gün teknik servis garantisi kapsamındadır.



YORUMLAR (0)
Hemen Bir Yorum BırakınYorumunuz editör onayından sonra yayına alınacaktır...

ÜCRETSİZ KARGO

 

Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Hizmeti

Türkiye'nin neresinde olursanız olun arızalı cihazlarınızı ALPA Tamir Merkezi'ne Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Ücretsiz gönderim için Yurtiçi Kargo anlaşma kodumuz: 459 169 493

Ücretsiz Kargo hizmeti için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL İÇİ EXPRESS KURYE

 

Aynı Gün Adresinizden Teslim Alalım

Adresiniz servisimize uzaksa ve gelemeyecek durumdaysanız İstabul'da yaşayan müşterilerimiz için Express Kurye hizmetiniz vardır.

Express Kurye hizmeti için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Copyright © 2025 | ALPA Tamir Merkezi - Tüm Hakkı Saklıdır...

1,49 saniyede yüklendi